Kada ste predani svojem cilju i onome što želite najvažniji element koji trebate imati u svojoj duševnoj kutiji je VJERA. Trebate naučiti kako vjerovati u Božansko vrijeme i u veću sliku kako biste mogli doživjeti ekspanziju svoje podsvijesti u procesu odvijanja iste.


Putem ostvarenja svojih želja i svojeg postojanja naići ćete na dosta prepreka te će te si time postaviti pitanje "Kako imate vjere da Univerzum stoji iza vas?"


UNIVERZUM ĆE UVIJEK TESTIRATI LJUDE DO NJIHOVIH GRANICA


To je način na koji gradite povjerenje između sebe i Univerzuma.


Koliko god vam ludo izgledalo vaša misija je da nastavite vjerovati u svoje snove bez obzira na sve, bez obzira na sva dosadašnja iskustva. Ne vjerujem kako svi i sve trebaju biti naši odrazi ili potrebe kako bi imali simboliku, međutim iskusite ovaj odlomak i sada je vrijeme da resetirate dugme VJERE i sve ostavite iza sebe i ne okrećete se jer prošlost ne donosi dobro, živite u sadašnjosti i imajte vjere u ono što trenutno ne vidite.


Najljepši divlji cvijet naraste nakon što vatra uništi zemlju. Cvijet Lotosa raste u najmutnijoj i najsmrdljivijoj vodi.


Upamtite da ne možete imati svijetlost bez mraka i vrijeme je uvijek savršeno za ono što slijedi.


Ponekad ćete biti zabrinuti i bijesni jer će vam se dešavati stvari koje vi "navodno" ne želite i misliti ćete zašto vam se sve to događa međutim uvijek vam sve desi onako kako treba jer vas to približava da manifestirate svoje snove. Jako vam se nešto makne s puta, ako ostanete bez partnera, ako vam ugine mačka prihvatite sve to jer je to pravi put kako bi vam se otvorila prava vrata prema kojima ste usmjerili svoj put onda kada ste odlučili da želite ostvariti svoje snove. Samo našem egu nije jasno zašto se nešto zbiva, međutim naša duša zna da je sve to dobro za nas. Stoga nemojte se brinuti jer možete sve što poželite samo vam se možda neće sviđati put zbog vaših starih uvjerenja i vaš EGO će vas pokušavati stopirati, ali to je sve dio puta koji trebate proći kako biste dostigli svoj cilj i svoje snove.


Vaša svijest je namještena na "BLOKIRAN" jer vaša percepcija označava iskustvo kao "loše" umjesto da si dozvolite vidjeti priliku iza iluzije, dozvolite si i vjerujte da je moguće ostvariti snove, ne slušajte druge... kad slušate druge prvo razmislite što su oni postigli i da li su oni ostvarili svoje snove jedino ćete tako znati da li su mjerodavni da ih slušate, jer ljudi će vas na razne načine pokušavati "BLOKIRATI" ne jer vam žele loše već jer oni misle da vam tako čine dobro. Međutim to što se oni nisu usudili za tako nešto ne znači da i vi morate kao i oni...usudite se i ostvarite svoje snove.


Ključ ostvarivanja snova je u tome da gledate blagoslove u svakoj situaciji i kažete "HVALA" za priliku da naučite, jer u svakoj situaciji naučite nešto i u svakoj situaciji možete pronaći nešto dobro.


Ove tri stvari trebate raditi kako biste sebe trenirali sami sebe da pronađete blagoslove u svemu i da postanete duševni ratnici:


1. Budite zahvalni bez obzira na sve što vam se pojavi

2. Njegujte suosjećanje ( posebno samo suosjećanje jer smo svi prestrogi prema sebi)

3. Zapamtite da je život sezonski (neke sezone će biti zavoji učenja, a neki oni gdje ćete plesati i uživati u sreći)


Staza savladavanja tih vještina nije jednostavna, ali je beskrajno nagrađena jednom kad krenete koračati po toj stazi i kada počnete uviđati svaki predivan sadašnji trenutak kao poklon, jer sve nam je dano na korištenje za naše najbolje dobro.