Naša razmišljanja, osjećaji, riječi i akcije stvaraju energiju (vibraciju) koja privlači istu energiju. U osnovi 'slično privlači slično' isto je kao kada stavite dvije baterije skupa na znanstvenom satu..


Cijeli Univerzum radi na tim principima kao što se atomi u svemu kreću i gravitiraju prema frekvenciji kojoj su privučeni.


Negativna energija privlači negativnu energiju, a pozitivna energija privlači pozitivnu energiju. Zbog toga je veoma važno da se fokusirate na stvari koje VOLITE u svom životu. Iako postoji i dublja razina znanja i intuitivnog razumijevanja koja može biti aplicirana na zakon privlačenja koja ide dalje od jednostavnog principa PITAJ, VJERUJ, PRIMI za koju ste možda čuli u raznim inspiracijskim knjigama samopomoći.


Jednostavan princip ide ovako….

PITAJ Univerzum svoj zahtjev.

VJERUJ da će se to desiti.

PRIMI zahtjev energetski kao da se već to desilo.


Nemojte me krivo razumjeti, pojam 'PITAJ, VJERUJ, PRIMI' je bio odličan kad sam bila na početcima svog osobnog razvoja i spoznaji kako zakon privlačenja funkcionira. Kako god, nakon nekoliko godina radeći na sebi i pomažući i drugima da taj dar pronađu u sebi i shvate kako cijeli život to koriste a da toga nisu niti svjesni došla sam do nove spoznaje kako zakon privlačenja funkcionira i koji vam daje možda jasnije korake.


Ono što znamo sa sigurnošću je da je energija sve. Ona doslovno oblikuje našu realnost od jedne po jedne vibracijske ponude. Tako sam došla do 5 ključnih stupova u procesu d ostvarimo ono što želimo.

Kako zakon privlačenja funkcionira

❤ KREIRAJ JASNU VIZIJU

Trebate postaviti moćne namjere sa što više specifičnosti, zapišite do najmanjih detalja. Univerzum VOLI odgovarati na specifičnosti.


❤ POVEŽI SE SA UNIVERZUMOM

Uzmite si vremena da njegujete i hranite odnos sa Božanstvom (Univerzum). To možete raditi tako što ćete svakodnevno moliti, meditirati ili izražavati kreativno poštovanje. Kako god bilo, bitno je da se povežete sa Univerzumom i započnete razgovor te time potaknete istinske pustolovine u procesu ostvarivanja željenoga. Bez tog koraka iskustvo u ostvarenju želja nema važno značenje.


❤ BUDI ZAHVALAN ZA SVE I NA SVEMU

Kako biste primili vaše želje i kako bi se one ostvarile trebate ući u stanje zahvalnosti kao da se one već nalaze u vašoj realnosti. To naravno da može zvučati ludo i nenormalno ukoliko niste naviknuti upustiti se u dnevni ritual da osjećate duboku zahvalnost. Što više osjećate zahvalnost, to će više odličnih stvari dolaziti u vaš život. Zahvalnost će pripremiti vašu vibraciju da primite dobrote u svoj život.


❤ PREDAJ ISHOD – PREPUSTI GA

Ključna točka koju mnogi učitelji zakona privlačenja nastoje izostaviti iz svojeg učenja je snaga i važnost predaje. Prepustivši svoj željeni ishod i osjećajući se u redu bez obzira na što će se pojaviti u vašem životu vi zapravo mičete sav energetski otpor koji vas sprječava u ostvarivanju vaših želja i snova. To vam je kao kada se ne možete sjetiti neke riječi a na vrhu jezika vam je, te čim prestanete razmišljati o njoj i ne budete opsesivni riječ se magično pojavi u vašim mislima. To je TOČNO kako proces ostvarivanja vaših želja i snova funkcionira. Prepustite, budite zadovoljni sa bilo čime što će vam se desiti po pitanju te situacije koju priželjkujete, predajte se ishodu i gledajte magiju razotkrivanja onoga što je u toj situaciji najbolje za vas.

AFIRMACIJA – Dopuštam da ovo ili nešto bolje se manifestira u moj život.


❤ VJERUJ U BOŽANSKO VRIJEME – PRAVO VRIJEME ZA TEBE

Kao ljudi uvijek smo nestrpljivi i mislimo kako smo uvijek u korak s vremenom. Istrenirani smo da razmišljamo kao društvene mreže i uživamo u trenutnom zadovoljenju koje petlja sa našom percepcijom da budemo strpljivi. Ono što trebate zapamtiti i nositi u svom srcu je da se sve desi točno u Božansko vrijeme – to je ono vrijeme koje je pravo vrijeme za vas. Vaša srodna duša radi na planiranju tog Božanskog vremena, vašoj djeci, vašem novcu, vašim snovima i svemu ostalome.

Vaše TRENUTNO iskustvo i percepcija stvaraju predivnu priču vašeg života. Sadašnji trenutak je ono gdje slatka voćka života živi i važno je da živite u SADA – sadanjem trenutku. Zašto? Zbog toga što se budućnost još nije dogodila. Osjećajte obilje, ljubav, zdravlje, zadovoljstvo, kreativnost izazovom i ispunjenjem upravo sada dok čitate ove riječi. VJERUJTE da je sve na pravom mjestu u pravo vrijeme.