Bojim li se da ću postati "hladna"? Ne. Kako se uopće mjeri "hladnoća"? Tko je taj tko određuje što je toplo, a što hladno ponašanje? Tko stavlja etikete? Ljudski um...hehehe..da,ako mu dozvolim. A šta se dešava ako ne? Pa zauzima svoju pravu ulogu-da bude Sluga, ne Gospodar.


Stotine knjiga o tome napisane, predavanja,radionice..a i dalje upadamo svakodnevno u tu zamku? Hm..ima li to veze sa inteligencijom? Ili možda sa razumijevanjem? Pa naravno da nema. Al ima sa Znanjem..sa dubokim znanjem unutar nas kojeg svi posjedujemo..al nas netko treba podsjetiti!! Podsjećam sebe na to svaki dan, na razne načine.. čitajući, slušajući, m.e.d.i.t.i.r.a.j.u.ć.i..SVAKI DAN, ne povremeno,ne ponekad, ne onako usput.


Rad na sebi je svakodnevni rad. To nije hobi. Al to ne znači da nije zabavan,oooo itekako jest. I zabavan, i inspirativan..i čaroban!!!

Često me pitaju: koje su tehnike, koje metode najbolje? Nema najboljih. Sve su najbolje. Ovisi o onome tko ih koristi. Uzalud najbolja tehnika,ako onome tko ju koristi ne služi. I zato,ljudi dragi, testirajte, istražujte, kreirajte svoje!! Budite tko zaista jeste. Slušajte svoj unutarnji glas. Slušajte svoje Srce. Svoje emocije. Prestanite analizirati, objašnjavati,teoretizirati.


Uzmite život u svoje ruke. Preuzmute odgovornost. Primjenjujte. Pogriješite. Ispravite. Učinite. Inspirirajte. Trenirajte. Ne povremeno,STALNO!! I uspjeh je garantiran. A što je to uspjeh? O tome ćemo neki drugi put..al sad cu samo ovo reći: koliko ljudi, toliko i definicija uspjeha. Zato definirajte sebi uspjeh, da bi mogli i uspjehu svjedočiti!!! Svojem, ne tuđem. A onda ćete i drugima biti od pomoći!!


Uživaaaajte!!
Volim vas,
Zagrljaj


​Kristina Bulešić